Почетна

Бима Трејд е производствено трговско претпријатие основано во 1992 година

со долгогодишна застапеност на пазарот и непрекинат квалитет и успех.

Наша дејност е изработка на различни видови дрвени калапи / модели;

лиење со челик, алуминиум, гус, прохром, бронза, месинг..  и нивна обработка.

Исто така изработуваме водни пумпи и репарација на истите (за тешки возила).

Нашиот квалитет е доказ за долгогодишна соработка како со странски така и со домашни големи и мали претпријатија.

Во текот на нашето работење имаме успешна соработка со:  РЕК Осломеј, РЕК Битола, Скопска Пивара, Македонски Железници, Бучим, Рудкоп…